Dags för orienteringsdag på KS den 30 januari

Vill du dela med dig av dina kunskaper till kolleger i Tanzania och berikas som individ och yrkesperson? Missa inte Life Support Foundation/MKAIC:s sjätte orienteringsdag på Karolinska Universitetssjukhuset den 30 januari.

– Det är lätt att bli hemmablind om man aldrig jobbat utomlands. Denna erfarenhet har gett mig en ödmjukhet inför tillvaron här hemma och inför livet, och innebär att jag kan bidra bättre i mitt jobb.IMG_1082_2

Det säger Victoria Ankarcrona, förlossningsläkare på Danderyds Sjukhus, som i november var i Dar es Salaam tillsammans med många andra kolleger, för att undervisa i den kurs som hölls på Muhimbili National Hospital.

IMG_1038Den 30 januari håller Life Support Foundation / MKAIC en ny orienteringsdag dit den som är intresserad av att undervisa i Tanzania, göra projekt inom MKAIC eller veta mer om Life Support Foundations arbete i Tanzania och i Sverige är välkommen.
För att kunna åka till Tanzania med MKAIC så är det numera ett krav att man har varit på en Orienteringsdag, så därför är det viktigt att ta chansen och vara med.IMG_0775

Under en heldag diskuteras bakgrunden till MKAIC och Life Support Foundation, att arbeta med få resurser, medicin i låginkomstländer, bistånd och utveckling, Tanzania och hälsosystemet, kulturella skillnader mellan Sverige och Tanzania, samt vad som ska göras i Tanzania och på vilket sätt.

IMG_0412Plats: Torsten Gordhs sal, F2:00 på ANOPIVA-kliniken, KS.

Tid: 9.00-16.00

Deadline för anmälan: 23 jan 2016.

Kontaktpersoner för mer information och anmälan:

Christin Edmark     christin.edmark@karolinska.se
Caroline Hedman caroline.hedman@gmail.com
Thorey Steinarsdottir  thorey.steinarsdottir@gmail.com

Affisch, orienteringsdag, för nedladdning:
OrienteringsdagAffischjan2016.doc

Facebooktwitterlinkedin